Linda

Bästa Jenny ⭐️
Igår efter en god frukost som min kära sambo fixat åt oss, så spenderade vi nästa hela dagen i stallet. Hann verkligen precis komma hem och slänga i oss pizza innan vi var tvungna att skjutsa Jenny till Örebro igen.

Det här var faktiskt första gången Jenny träffade Lexie och Kimmy, men som hon sa "det känns nästan som man redan känner dom pga av alla bilder man sett osv.."
Jenny hjälpte mig fixa lite i stallet och sedan tog vi in Kimmy aka brunstberta. Jäklar vad hon brunstade och höll på igår haha! Helt stollig. 
Så hon va rätt så ofokuserad när Jenny började rida, plus att hennes hagkompis stog och skrek utanför ridhuset. 
Jag tycker iallafall att hon red henne fint och fick henne avslappnad tillslut, men Kimmy är rätt så bekväm av sig så Jenny tipsade mig att rida mycket övergångar för att få henne kvickare o så.

Sedan red hon Lexie, som hon verkligen tyckte om. En "Jenny-häst" som hon själv sa 😉 tyvärr så fick hon inte ta med sig Lexie hem som hon ville haha! 
Jenny är ju väldigt duktig och hon rider mycket olika hästar, så hon hade några bra knep som jag kan använda mig av på Lexie. Så när Lexie börjar bli vrång och inte vill svara framåt för skänkeln, så ska jag ta in henne på en liten volt. Då kommer volten bli jobbigare för Lexie än själva momenten att gå framåt. Så ibland får man vara lite vrång tillbaka 😉⭐️ 

Kändes så bra att Jenny var här och red mina hästar, hon är verkligen någon jag ser upp till och det gjorde mig glad att hon tyckte om Lexie och Kimmy ❤

(null)