Linda

Mycket att göra
Japp, det börjar närma sig nu, imorgon får jag nyckeln till lägenheten och då ska vi åka och hämta soffa, säng, bord m.m! 
Har massor att göra och framförallt packa.. vilket jag inte har börjat göra än, har packat ner i några lådor, men alla kläder och småsaker som jag använt mig av är kvar. 

Ed har haft en lugn vecka då jag haft möten och andra saker att kolla upp inför flytten.. 
Senaste ridpasset här i veckan gick inte som planerat, de höll fortfarande på att köra med traktorer i nya ridhuset och en man höll på med något på utsidan av gamla ridhuset så Ed blev riktigt spänd. Han gjorde inget dumt, men lyssnade inte alls på mig och var helt blockad.
Så hoppade av och lät han springa av sig, efter en stund så var han sitt vanliga jag igen :) 
Eftersom han då redan var rätt svettig så avslutade vi med lite "följa John". Ed är så himla uppmärksam och trevlig att ha o göra med, han följer mig överallt, stannar när jag stannar och går bakåt om jag går bakåt. Vi har ett fint band till varann, jag ska kämpa hårt så att vi är lika samspelta när jag sitter i sadeln också.
Jag kände själv att jag spände mig sist och det är bara så onödigt.. Bara att rida på som vanligt! 

Kommer komma igång att blogga mer efter helgen, har alldeles för mycket att göra då! Ska bli kul att få visa er hur lägenheten ser ut! Lovar att det kommer upp massa bilder! :D 

Kram så länge! ❤️