Linda

Julen är över

Alltså, all denna stress för en enda helg!? Men när man väl sitter där i soffan med hela familjen så är det värt allt i världen ❤️ 


Julaftonsmorgon spenderades hemma på gården med Kristoffer och de andra. En riktig julfrukost och julklappsbyte! 
Efter det så åkte vi till Karlskoga till mina föräldrar. Där blev det den obligatoriska kalkonmiddagen 😍 alla var där och barnen blev väldigt glada över sina julklappar.

Det allra bästa med julen var att vi alla var tillsammans och det är en stor gåva. 

På juldagen så åkte vi till Kristoffer och Hannas pappas släkt och familj. Det var första gången jag va med dit, så det va lite nervigt och spännande 😁 men det gick bra och alla var trevliga, det va roligt att få träffa den sidan av Kristoffers familj också! 

Hästarna har det gött, de har haft en lugn julhelg. Det har varit mycket is på vägarna och på banan nu när snön försvunnit.. Så det har inte blivit mycket ridning tyvärr. Jag vågar inte gå ut med dom nu när det är halt då båda två är rätt pigga, är rädd att de ska halka och sträcka sig. 
Sedan så åkte jag ju även av på senaste träningen med Kimmy, blev ett dumt dumt missförstånd till ett hinder så jag råkade hamna bakom sadeln haha.. någon gång måste ju vara den första 😂👍 
Så då va jag hemma en hel vecka för hjärnskakningen satt i nästan 5-6 dagar och jag hade antagligen muskelbristningar runt bröstkorgen för jag kunde inte lyfta något på flera dagar. 

Nu är iallafall allt bra igen, så det är bara att köra på 😎✌️