Linda

Slut på ännu en vecka
Sitter i sängen nu och tänker tillbaka på veckan som varit, den har verkligen varit toppen!
 
Jobbet flyter på väldigt bra nu, fick en väldigt bra lön denna månad pga att jag jobbat såpass mycket övertid som jag gjort, tjoh! Det betyder att man kan spara undan lite extra :)
Ed sköter sig fint hos Åsa, såg en video där hon hoppade en serie och det såg så himla fint ut! Längtar tills han kommer hem nu, det ska göras två planer, en kortsiktig och en långsiktig. Sedan ska jag ha ett träningsschema för honom så att jag har koll på att han får den träningen som behövs.
 
Igår så var Ylva och jag iväg till Botorp en sväng och tittade när Oskar hoppade med sin ponny Ettan. Det gick superbra för dom :) Och hur sugen blir man inte av att stå på läktaren och titta på medans andra hopptränar?? Jo nästan olidligt sugen blir man!
 
Under dagen idag var jag med Kristoffer och hälsade på hos min mormor, sedan åkte vi till Burger King innan han skulle åka hem till Lindesberg.. Blir så himla tomt när han åkt! :(
Red även Liten en sväng på kvällen. Det går verkligen inte att hålla sig ifrån att vara i stall och när Ylva frågade så är det ju självklart att jag tackar ja! :D
Liten var trevlig att rida idag, hon har börjat söka sig mer fram och ner på tygeln utan att krulla ihop sig som förut och har blivit stadigare i galoppen, så hon orkar hålla ett mer jämt tempo. Är så glad för Ylvas skull att hon har en sån fin och trevlig liten häst.