Linda

Man får vara positiv!

Igår skulle jag ta en promenad med Kimmy för jag tyckte att det var dags att börja röra på fuxdamen nu igen, måste vara blind för precis när vi ska lämna gården så ser jag att hon inte har några skor fram 😅 och har man fula fötter så får man inte gå på vägen. 

Vill inte att hon ska bli ömfotad.. 

Menmen, försöker få tag i en hovslagare då min har semester, lättare sagt än gjort, har även inte fått tag på veterinären än som jag vill ska komma och titta på Kimmys rygg. 

Idag tog även Kristoffer och jag en tur till Strömsholms sadelmakeri. Oj så mycket fina grejer de har där! Charlies har ju alltid varit min favoritbutik, men det är ju långt att åka. Så nu ligger nog dessa på delad första plats pga att det är närmare till Strömsholm, även om deras butik inte är lika stor som Charlies så var utbudet rätt lika. 
Vi åkte dit för att jag skulle lämna in två sadlar som jag inte använder längre, den svarta dressyrsadeln och så Millis gamla hoppsadel. De i butiken tittade på båda för att se så de såg raka ut och att bommarna va hela, så de tog båda två 😄👌 
Bara att hålla tummarna att de blir sålda snart! 

Gick runt och kikade på lite grejer, testade den där hjälmen jag så gärna vill ha, dock fanns den inte inne i just rosé nu, vilket var väl tur för plånboken.. men jag köpte ett par handskar som jag länge velat ha. Det var ett par bruna från Roeckl i modellen Madrid, riktigt sköna!
Och självklart med gulddetaljer 😉🌟
Kostade även 20kr mindre än på Hööks där jag såg dom första gången.